Smokin‘ Bob Barbecue

Smokin‘ Bob Barbecue

BBQ má svoje korene v Amerike, konkrétne v južných štátoch ako sú Tennessee, Alabama, Georgia, Carolinas a potom, samozrejme, v Texase. Čo sa týka spôsobu prípravy a druhu mäsa, každá oblasť má svoje špecifiká, ale vždy sú prítomné dve veci – oheň a dym.

Smokin‘ Bob používa metódu ‚low & slow‘, teda mäso sa pečie dlho pri nízkej teplote (hovädzie aj 10 – 12 hodín), vďaka čomu má špecifickú chuť a šťavnatosť, a navyše, bude ochutené dymom (smoked). Netreba si predstavovať údené lahôdky, práve naopak – nejde o údenie ako ho poznáme pri klobáskach a slanine, vôňa a chuť viac pripomína klasickú opekačku.

Návštevníci v ponuke nájdu klasické BBQ jedlá, kde si môžu vybrať zo štyroch druhov mäsa (brisket, pulled pork, spare ribs, turkey) a z rôznych príloh a omáčok. Menu ponúka zároveň niekoľko druhov sendvičov a burgrov (hovädzí, bravčový a morčací). Túto prevádzku nemusia obchádzať ani návštevníci s alergiou na lepok alebo laktózu, pri zostavovaní menu sa v Smokin‘ Bob myslelo aj na nich.

  • Pondelok - Nedeľa
  • 11:00 - 21:00
Smokin‘ Bob Barbecue
  • Pondelok - Nedeľa
  • 11:00 - 21:00

BBQ reštaurácia, v ktorej hlavnú úlohu hrá mäso pečené pomaly po dlhú dobu pri nízkej teplote, vďaka čomu má špecifickú chuť a šťavnatosť

Smokin‘ Bob Barbecue

BBQ má svoje korene v Amerike, konkrétne v južných štátoch ako sú Tennessee, Alabama, Georgia, Carolinas a potom, samozrejme, v Texase. Čo sa týka spôsobu prípravy a druhu mäsa, každá oblasť má svoje špecifiká, ale vždy sú prítomné dve veci – oheň a dym.

Smokin‘ Bob používa metódu ‚low & slow‘, teda mäso sa pečie dlho pri nízkej teplote (hovädzie aj 10 – 12 hodín), vďaka čomu má špecifickú chuť a šťavnatosť, a navyše, bude ochutené dymom (smoked). Netreba si predstavovať údené lahôdky, práve naopak – nejde o údenie ako ho poznáme pri klobáskach a slanine, vôňa a chuť viac pripomína klasickú opekačku.

Návštevníci v ponuke nájdu klasické BBQ jedlá, kde si môžu vybrať zo štyroch druhov mäsa (brisket, pulled pork, spare ribs, turkey) a z rôznych príloh a omáčok. Menu ponúka zároveň niekoľko druhov sendvičov a burgrov (hovädzí, bravčový a morčací). Túto prevádzku nemusia obchádzať ani návštevníci s alergiou na lepok alebo laktózu, pri zostavovaní menu sa v Smokin‘ Bob myslelo aj na nich.

Späť na prevádzky